INTET OM ALTING

tirsdag den 25. november 2008

Fredagsfin og tirsdagschillEfter næsten 5 dage uden at opdatere bloggen pga. manglende internet har jeg endelig fået mulighed og tid til det. 
Tiden er gået stærkt og jeg har passeret d. 22. nov, hvilket vil sige at der er mindre end én måned til jeg tager tilbage til Danmark. Dagen inden var vi fredagsfine og tog ind på Trieste til et par glas - inden var vi selvfølgelig i Bennet for at købe lidt proviant (deri blandt et par øl - der gik lidt 8.-klasse i den).


Inden afgang - SUPERfredagsfinDa vi kom tilbage ved 23-tiden gik vi op på vores gamle stamsted fra sommeren, nemlig den lokale mini-stadion i San Giacomo og fik taget billeder til 'Today's Outfit".

Today's Outfit

Svensken blev overbevist om at Tuborg ER den bedsteOm en lille time tager vi til Acqui Terme, der ligger ca. 25km herfra, hvor vi igen skal i deres helt fantastiske termalbad på et af hotellerne, da der løber en kilde gennem byen.

Det er på Grand Hotel Nuove Terme og her er lige et enkelt billede af den ene pool, kun for at gøre jer andre misundelige (jojo, inde i midten kan man sidde i et 'indbygget' boblebad!).
Der kommer billeder senere fra dagen derinde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar