INTET OM ALTING

fredag den 15. maj 2009

Tilbage, tilbage, tilbage, tilbage, tilbage TILBAGE!!

Jaaaaaa, så er jeg tilbage igen og har haft en rigtig god tur - lidt rundt omkring og hvad vi ikke alt har set og prøvet.. og smagt! Bornholm er jo en ø fyldt med egen øl, is, fisk og chokolade. Lige et sted efter min smag og ikke mindst omgivelserne, de er jo helt, helt undervurderet - hvis man altså er til Fjällräv, flot natur og frisk luft. 
Dog manglede jeg én ting, som jeg savnede gevaldigt - et kamera. Solen skinnede jo og der stiger min elskede mobil altså af og alt på billedet bliver hvidt. Jeg har længe (i ca. et års tid) gerne ville ha' mig et spejlrefleks kamera og nu kigget lidt rundt på nettet og fundet ud af at et Canon EOS 1000D skulle være godt til en nybegynder som mig - og så er det heller ikke så frygtelig dyrt som de nemt kan blive.

Nu står jeg jo så, og skal lidt over en uge på ferie i juni og ville mægtig gerne have det med, allerede der. 3500kr plus/minus et par hundrede er ikke så slemt, men man skal vel stadig tænke sig lidt om, når man står og skal flytte og starte studie inden alt for længe?? 
Hvorfor hænger penge ikke på træerne??? Hmm..

Udover det, er jeg blevet ret brun, stort set over det hele. Men, hvad sker der for mit ansigt, der er det eneste, der skaller (og det absolut eneste, der IKKE må skalle)?? Det ser ret tåbeligt ud med lyserøde/hvide plamager i ansigter.. tak for lort, siger man så.

Men det er i hvert fald rart, at være tilbage og nøj, en masse indlæg og spændende billeder, der ligger og venter rundt på de forskellige blogs. Jeg glæder mig og ved hvad min weekend skal bruges på ;)

Hej hej så længe

2 kommentarer:

  1. Ah, this camera not so cheap for me at this moment, it's good that you have a good salary. I think by next year, I will be able to buy something like this (reflex camera entry-level). So when you will get this one?

    SvarSlet