INTET OM ALTING

mandag den 16. februar 2009

Sølle søndag


Idag har virkelig været sløv og afslappende - lidt for afslappende måske. Og er der noget, der kan gøre en mere søvnig og træt end at have travlt en hel dag, så er det at lave ingenting!
Jeg har virkelig haft en non-produktiv dag idag, at det næsten er pinligt - men hey, det er søndag og man må gerne ha' en off-dag engang imellem, ikk?

Men mest som man tror, det er og bliver en sædvanlig (serie-) søndag, sker der noget uventet. I denne job-tørre periode blev jeg ringet op af min gamle arbejdsplads fra udlandet og tilbudt mit gamle job tilbage indtil jeg skal læse til september. Pyyyyh, den skal lige sluges og det er virkeligt fristende - jeg har jo været hjemme siden nytår og stadig ikke fundet noget arbejde. Det er ikke tider i mit liv, jeg hader mere end der, hvor jeg leder efter arbejde. Nu er det anden gang at jeg er i denne situation og det føles ikke bedre end sidst - og dog, nu skal jeg i det mindste ikke betale husleje. Uuff.. der skal tænkes de næste par dage og laves en masse pro-con lister. Wuhu..

Min deeeejligeee frokost

1 kommentar:

  1. jag tycker du ska komma till italy nu, pronto! miss you sanne!!

    SvarSlet