INTET OM ALTING

torsdag den 4. december 2008

Menabrea, Corona and Tennent's


Endnu en dag i kolde og snerige Italien er gået og der er nu kun 17 dage til jeg tager RyanAir til Billund. Jeg er begyndt at glæde mig rigtig meget - især pga. ferien og alt den gode mad der er i vente.
Men idag endte med at vi kl. 19:10 fandt ud af at vi havde 50 min til begge at tage et bad, få tøj på og drikke hver vores Menabrea (der iflg. Toni vandt øl-VM - nogle der kan be-/afkræfte det?) vi fik af Toni igår, inden vi skulle være ude af døren, da Bennet lukker 20:30.
20:20 var vi der og skyndte os at finde tingene og bl.a. Edo's fødselsdagsgave til lørdagens fødselsdagsfest nr. 2. Den blev 'pakket ind' i verdens største 'Winnie the Pooh'-pose, you know it's the size that matters - i hvert fald når man er 2 år.

Derefter stod den på Trieste og en Corona og da vi er jo stammer fra mjølens grundlæggere, blev vi selvfølgelig spurgt om at teste en ny øl de har fået i baren (åbenbart) - Tennent's Super og for søren, den er 'super' - hele 9%. Men da vi er i Italien spiller det ingen rolle, man kommer langt med 'no capisco', hvis politiet skulle hive en ind til siden på vej hjem.

En ny dag venter imorgen, så det er på tiden at slukke for Chris Rea og de andre jule-drenge og gå i seng.

Ha' det godt så længe - Nu er det allerede den 4. dec!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar