INTET OM ALTING

lørdag den 11. april 2009

20, 21, 22, 23, 23, 23, 23.. 23


Igår rundede jeg de 24 og havde hele familien ovre til brunch. Der var baked beans, røræg, pølser, friske jordbær, druer, melon, rundstykker, wild-berries smoothie, jordbær smoothie, mini-pandekager og sikkert et eller andet mere som jeg har glemt. Men jeg elsker, elsker, ELSKER virkelig brunch og springer gerne både morgenmad og frokost over til fordel for brunch :) 
Da jeg stadig både i Italien, var jeg så vaks at smide min iPod i vaskemaskinen, min tro følgesvend gennem 2 år, havde nu endt sine dage. Og hvor har jeg dog savnet den! Sørmer om jeg ikke fik den nye iPod nano igår! :D Nøøj, det er meget smartere end den gamle nano og jeg sad længe igår og smed musik ind på den + jeg også har lagt en lydbog på, Camilla Läckbergs Isprinsessen, som jeg skal lytte til så snart jeg er færdig med at læse Luftkastellet der blev sprængt.


Idag var vi tidligt oppe, for at nå ind i byen inden resten af Danmark (og Tyskland!) fulgte med.
Jeg var inde i den eneste butik i området, der sælger Acne, Won Hundred, FlyingA etc og fandt denne body fra Gestuz som jeg glæder mig gevaldigt, til at få brugt.


Så nu tror jeg, jeg skal tilbage til Luftkastellet der blev sprængt - det blæser alligevel for meget, til at være udenfor :(

4 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen :D Jeg fylder selv 26 lige om snart :( det er skræmmende så tæt man er ved at være på de 30 år efterhånden... men den tid den sorg vist.. Fyr den af hvis du ska i byen i aften! :D
    /m

    SvarSlet
  2. Tusind tak! :) Og ja, de 30 nærmer sig med lidt for hastige skridt, vil jeg nok mene! Nu sidder der sikkert folk over 40 og tager sig til hovedet over den kommentar, men jeg synes nu slet ikke jeg er klar til det :) pyyh..
    Men selv tillykke-lige-om-snart! :)

    SvarSlet