INTET OM ALTING

tirsdag den 14. april 2009

Jeg hopper med på bølgenJeg har bestemt mig, at slå håret ud og bare gøre dét - det viiilde. At købe den karismatiske wayfarer-brille, der er kendt (og ejet) af de fleste, men jeg kan godt li' klassiske ting, klassiske og simple ting. Så jeg var på House of Sunglasses og fandt 3 par, for der var jo free shipping, hvis man vel at mærke er amerikaner(!!) Men, men nu havde jeg valgt 3 par og jeg vil gerne ha' dem alle, meget gerne og man får alligevel ikke sådan et udvalg til de penge herhjemme, så vorherre bevares :)
Selvfølgelig gad jeg godt have den ægte vare, som fx. dem fra Ray-Ban, som Kenza i disse dage lufter i forårs solen, men jeg er ikke en rig blogger og nøjes derfor med den billige løsning :)


Og apropos 'at hoppe med på bølgen', så må jeg krybe til korset og indrømme, at jeg for første gang i mit 24 år gamle liv, har set Paradise Hotel.. ja, det er ganske rigtigt. Og det værste er, at jeg elsker reality shows, æder dem råt og er én af dem, der diskuterer, hvorfor hende dér nu gjorde sådan og ikke sådan og hvorfor i alverden de valgte dén beslutning uden at tænke over dit og dat. Men jeg holder det hele for mig selv ;) Og hvis det ikke var fordi, jeg kun har DR1 og TV2 (X-Factor er det nærmeste, jeg kommer på reality show), havde jeg nok siddet foran tv'et så længe Kanal 4 og TV3 havde noget på skærmen. Men sørmer om, jeg ikke skal lukke for meget ud af den slags i offentlige rum - er du da rigtig klog? Den slags platte underholdning gider jeg slet ikke bruge min sparsomme og travle tid på! 

Og jeg kan faktisk heller ikke li' Nik og Jay! 

1 kommentar:

  1. Jamen det er da ikke noget at skamme sig over.. Paradise er jo god underholdning :D

    SvarSlet