INTET OM ALTING

søndag den 5. april 2009

Extreme make-over


Som tiden løber afsted og som altid pludselig ser lysere ud, nu hvor solen endelig har vist sig! 
Igår var jeg inde, sammen med 100 brian'er, connie'er og nørder, at se Fast and Furious 4 og nej, det er bestemt ikke en film for mig, men tog med alligevel - nu da jeg alligevel engang har set 1'eren. Efter en del startproblemer som den stakkels biografarbejder nervøst forsøgte at fikse, fik vi set filmen og ja... 1) det er en film om biler, 2) det er nr. 4 i rækken og 3) jeg er vældig træt så om det var nogen success, ved jeg ikke, men det var nu ganske hyggeligt alligevel.

Efter solen har skinnet både igår og idag er der virkelig gået forår i det - også hos de pelsede. Verdens mindste pony stod for skud idag og hold fest, hvor fik han en masse pels af! 
Vi var ret spændte på at se resultatet da vi udelukkende har set ham som på billedet heruder - pels en masse! Men han nød at få alt pelsen af og få noget luft ned til huden, så det var en glad og noget populær 'ny' pony, der løb ud på marken til de andre bagefter.

Lille Hanse-mand inden start

1,5 time senere. Det ser ikke ud af så meget
på billedet, men tro mig, der var
VIRKELIG meget.

Hansi som ny, fin pony :) 
Gjort med håndkraft vel at mærke.

Imorgen viser jeg også lige, hvad jeg fandt i H&M idag :) Man kan i hvert fald sige, at jeg er klar til sommer - sådan lidt..

3 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er den bare sød :D Man kan godt se den er blevet trimmet helt klart.. :)

    SvarSlet
  2. Han er den sødeste, men også den frækkeste i og med han får lov til alt pga. sin størrelse :)

    SvarSlet
  3. Haha ja kan godt forestille mig det er umuligt at sige nej til den størrelse der :P

    SvarSlet